Kvalitetskontroller

Øye

Technopath Clinical Diagnostics

Mediq Lab Solutions leverer kvalitetskontroller fra en av verdens største produsenter av kvalitetskontroller – Technopath Clinical Diagnostics. Technopath Clinical Diagnostics holder til i Irland og produserer humanbaserte 3. partskontroller som er klare til bruk. De samarbeider med nasjonale blodbanker og får levert ferskfrosset plasma av høy kvalitet til produksjon av kvalitetskontrollene. Ett av Technopaths flaggskip er den konsoliderte kvalitetskontrollen for klinisk kjemi, Multichem S Plus som inneholder over 100 analytter. For å administrere og overvåke kvalitetskontrollene, leverer vi ulike programvareløsninger - IAMQC fra samme leverandør.

Multichem S Plus

Den konsoliderte kvalitetskontrollen for klinisk kjemi, Multichem S Plus inneholder over 100 analytter. For å administrere og overvåke kvalitetskontrollene, leverer vi ulike programvareløsninger - IAMQC fra samme leverandør. Technopath testflasker Fordeler ved bruk av Teknopath kvalitetskontroller.
  • Økonomisk effektivt – bredt utvalg av analytter i en kontroll gir besparelse
  • Meget enkel håndtering – klare-til-bruk
  • Imiterer pasientprøver – humanbaserte 3. partskontroller
  • Flere fagområder – generell klinisk kjemi, immunproteiner, immunoassays og diabetes samt en rekke spesial-kontroller
  • Lang holdbarhet – 36 måneder fra produksjonsdato
  • IAMQC programvareløsning
Last ned katalog her

iPlaq

iPlaq test for Lp-LPA2

Lp-PLA2

iPlaq er en analyse som måler enzymatisk aktivitet av Lp-PLA2, en vaskulær spesifikk, inflammatorisk markør ved kartleggig av risiko for kardiovaskulær sykdom. Flere pasientgrupper har større risiko for å rammes av kardiovaskulære sykdommer, og måling av enzymatisk aktivitet av Lp-PLA2 vil kunne gi svar på hvor stor risikoen er for den enkelte pasient.

Kontaktperson kvalitetskontroller

Line Grefslie

Line Cecilie Grefslie

Produktspesialist

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok