lege med stetoskop undersøker barn
Vi hjelper deg!

Velg en leverandør med klinisk erfaring

Mediq har eget helsepersonell og daglig kontakt med pasienter. Det betyr at vi har unik førstehåndskunnskap om utstyret vi leverer. Da får dere på legekontoret en partner som forstår og kan helsefeltet.

Legekontoravisen 01-22
Mediq i praksis

Årets første utgave av Legekontoravisen

To ganger i året gir vi ut Legekontoravisen til våre kunder. Her presenterer vi nyheter, kampanjer og gode priser til legekontorene og andre klinikker. Trykk på linken nedenfor for å laste ned den nyeste utgaven*. Dersom du har behov for mer informasjon om våre produkter og tjenester, ta kontakt med en av våre kundeansvarlige for legekontor, eller vår kundeservice. *Gyldig t.o.m. 30.06.22

Våre fagområder

Lab

LAB

Vi har en bred portefølje innen pasientnær analyse. Vi fører flere av de kjente merkene innenfor området. Vårt utvalg omfatter også et bredt utvalg av reagenser og tester.

Instrumenter

INSTRUMENTER

Vi har et bredt utvalg av produkter relatert til kirurgiske inngrep og operasjoner f.eks. skalpeller, sakser, sårhaker pinsetter og arterieklemmer.

Medisinteknisk

MEDISINSK-TEKNISK UTSTYR

Vi tilbyr medisinsk-teknisk utstyr, alt fra blodtrykksmålere og termometere til EKG, ultralyd og overvåkningsmonitorer.

Smittevern

HYGIENE OG SMITTEVERN

Vi har et bredt og variert utvalg av hygiene- og smittevernprodukter til  helsepersonell og pasienter.


Møbler

MØBLER

Vi har alt du trenger av møbler til ditt legekontor – fra legebenker og skjermbrett til lamper, bord og stoler.

Sår

SÅR

Vi har et stort produktsortiment for alle typer sår, og våre  produktspesialister er tilgjengelige for råd og veiledning.

Våre kundeansvarlige

frank ure

Frank Ure

Salgssjef legekontor

Ellen Skoglund

Ellen Skoglund

Kundeansvarlig legekontor
Oslo

Annette Keiser

Annette Keiser

Kundeansvarlig legekontor
Viken, Agder, Vestfold og Telemark

Fem grunner til å velge Mediq som leverandør av medisinsk utstyr

Markedets sterkeste priskonsept
Du og din bedrift sikres konkurransedyktige priser på de produktene dere bruker mest. Som totalkunde får du også rabatt på øvrig sortiment.

Basissortiment
Kontinuerlig tilpasning og utvikling av vårt basissortiment gjør at du som kunde er garantert gode priser, tilgjengelighet og kvalitet. Vi har alt fra møbler og instrumenter til forbruksvarer og leketøy.

Kundeservice og rådgivning
Kvalifisert helsepersonell er tilgjengelig for deg mandag til fredag fra 08:00 - 16:00. 80% av alle samtaler besvares innen 20 sekunder. Din lokale salgsrepresentant og våre produktspesialister er tilgjengelig for sparring og rådgivning.

Kurs
Mediq tilbyr kurs med oppdatert og høyt faglig nivå. For mer info ta kontakt med kundeservice.no@mediq.com.

Leveringssikkerhet
Basissortiment er alltid tilgjengelig. Disse blir levert innen 1-3 dager. Gratis frakt*

*Gjelder ordre over kr. 1500.


Partnerskap

Vi har vært en foretrukket leverandør til helseinstitusjoner i over 100 år. Opprinnelig het vi Apotekenes Fællesindkjøp. Siden den gang har mer enn bare navnet forandret seg. Produktutvalget har blitt bredere, den helsefaglige erfaringen større og kundeservicen mer moderne og effektiv. Likevel er det nok all erfaringen og den faglige seriøsiteten som er den viktigste grunnen til at vi har blitt den foretrukne leverandøren til Forsvaret. Forsvaret er en oppdragsgiver som stiller høye krav til kvalitet, service og kunnskap. Av legekontorene forventer vi å bli møtt med minst like høye krav. Derfor håper vi på, og ser fram til, flere gode partnerskap i årene framover.

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok