lege med stetoskop undersøker barn
Mediq i praksis

Mediq - en leverandør med klinisk erfaring

Vi har vært en foretrukket leverandør av medisinsk forbruksmateriell og medisinsk-teknisk utstyr til helseinstitusjoner i over 100 år. Opprinnelig het vi Apotekernes Fællesindkjøp. Siden den gang har mer enn bare navnet forandret seg. Produktutvalget har blitt bredere, den helsefaglige erfaringen større og kundeservicen mer moderne og effektiv. Mediq har eget helsepersonell og daglig kontakt med pasienter. Det betyr at vi har unik førstehåndskunnskap om utstyret vi leverer. Da får du som kunde en partner som forstår og kan helsefeltet.

Våre produktområder

Lab

LAB

Vi har en bred portefølje innen pasientnær analyse. Vi fører flere av de kjente merkene innenfor området. Vårt utvalg omfatter også et bredt utvalg av reagenser og tester.

Instrumenter

INSTRUMENTER

Vi har et bredt utvalg av produkter relatert til kirurgiske inngrep og operasjoner f.eks. skalpeller, sakser, sårhaker pinsetter og arterieklemmer.

Medisinteknisk

MEDISINSK-TEKNISK UTSTYR

Vi tilbyr medisinsk-teknisk utstyr, alt fra blodtrykksmålere og termometere til EKG, ultralyd og overvåkningsmonitorer.

Smittevern

HYGIENE OG SMITTEVERN

Vi har et bredt og variert utvalg av hygiene- og smittevernprodukter til  helsepersonell og pasienter.


Møbler

MØBLER

Vi har alt du trenger av møbler til ditt legekontor – fra legebenker og skjermbrett til lamper, bord og stoler.

Sår

SÅR

Vi har et stort produktsortiment for alle typer sår, og våre  produktspesialister er tilgjengelige for råd og veiledning.

Legekontoravisen v2. 2022
Mediq i praksis

Ny utgave av Legekontoravisen

To ganger i året gir vi ut Legekontoravisen til våre kunder. Her presenterer vi nyheter, kampanjer og gode priser til legekontor og andre klinikker. Trykk på linken nedenfor for å laste ned den nyeste utgaven. Dersom du har behov for mer informasjon om våre produkter og tjenester, ta kontakt med en av våre kundeansvarlige for legekontor, eller vår kundeservice.

Våre kundeansvarlige

Christine Rohde-Næss

Salgssjef legekontor

Ellen Skoglund

Ellen Skoglund

Kundeansvarlig legekontor

Ida Koppang

Ida Koppang

Kundeansvarlig legekontor

Fem grunner til å velge Mediq som leverandør av medisinsk utstyr

Markedets sterkeste priskonsept
Du og din bedrift sikres konkurransedyktige priser på de produktene dere bruker mest. Som totalkunde får du også rabatt på øvrig sortiment.

Basissortiment
Kontinuerlig tilpasning og utvikling av vårt basissortiment gjør at du som kunde er garantert gode priser, tilgjengelighet og kvalitet. Vi har alt fra møbler og instrumenter til forbruksvarer og leketøy.

Kundeservice og rådgivning
Kvalifisert helsepersonell er tilgjengelig for deg mandag til fredag fra 08:00 - 16:00. 80% av alle samtaler besvares innen 20 sekunder. Din lokale salgsrepresentant og våre produktspesialister er tilgjengelig for sparring og rådgivning.

Kurs
Mediq tilbyr kurs med oppdatert og høyt faglig nivå. For mer info ta kontakt med kundeservice.no@mediq.com.

Leveringssikkerhet
Basissortiment er alltid tilgjengelig. Disse blir levert innen 1-3 dager. Gratis frakt*

*Gjelder ordre over kr. 1500.


X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Les mer
Jeg aksepterer