Mediq nettbutikk

Vi ønsker å høre din tilbakemelding på vår nettbutikk. Ris, ros og forslag til endringer tas imot med åpne armer. Nettbutikken er stadig under utvikling, og derfor setter vi pris på alle tilbakemeldinger.

Send dine tilbakemeldinger til: kundeservice.no@mediq.com Last ned brukerveiledning for Mediqs nettbutikk ved å klikke på bildet til høyre.

Brannskader & sår

Burnaid brannbandasjer og ansiktsmaske - Noraid førstehjelp


Noraid førstehjelp
Introduksjon Burnaid brannbandasjer
Noraid førstehjelp
Burnaid brannbandasjer og ansiktsmaske

Førstehjelp

Gjennom vårt varemerke Noraid førstehjelp er vi en av landets ledende leverandører på førstehjelpsprodukter og HMS-løsninger. Med vårt brede sortiment der alle produkter er CE merkede, dekker vi gjennom vårt etablerte forhandlernettverk alle dine behov for førstehjelpsutstyr.

Se vår nettbutikk for produkter med bilde og beskrivelser.


Defibtech

Tips & gode råd

Defibtech

Slik bruker du hjertestarter

Desinfeksjon & smittevern

Håndhygiene

God håndhygiene er en kjent og effektiv måte å begrense smittespredning på. I tillegg til å benytte såpe og vann til generell håndhygiene, er Blåtind hånddesinfeksjon et flott supplement i en slik sammenheng. Dette gjelder både hjemme, på jobben eller når du er på farten.

Overflate

Overflatedesinfeksjon er enkel i bruk. Påføres med ren klut/svamp og gni godt utover slik at hele overflaten blir godt fuktet. Påfør nok til at overflaten er fuktig i opptil ett minutt. Flaten trenger deretter ingen etterbehandling og etterlater ingen rester. Til bruk på dørhandtak, karmer, telefoner, handlevogner etc. Også egnet for bruk på flater og gjenstander som eksempelvis, benker, rekkverk, stoler og bord.


Blåtind

Hånddesinfeksjon

Blåtind

Overflatedesinfeksjon

Instrumenter & tilbehør

QuikRead go

Den nye generasjonen diagnoseverktøy for pasientnær analyse - er designet for å gi støtte ved beslutning om diagnose og behandling i helsetjenesten. Enkel og brukervennlig design samt raske og pålitelige svar, gjør systemet til et verdifullt verktøy for daglig bruk. QuikRead go er et brukervennlig, helautomatisk og portabelt system. Brukeren ledes gjennom prosedyren ved hjelp av animasjoner og beskjeder på norsk.


QuikRead go
HbA1c Test Procedure
QuikRead go
easy CRP test procedure
QuikRead go
Strep A test procedure
QuikRead go
iFOBT test procedure