Om Mediq Norge

Mediq Norge AS er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og sykepleieartikler til offentlige og private institusjoner og bedrifter i Norge, og til det internasjonale nødhjelpsmarkedet.

Vi betjener primærhelsetjenesten, offentlige sykehus, private klinikker og legekontor. Til og med mars 2022 betjente vi også privatpersoner i ekspedering av blå resepter. I tillegg leverer vi førstehjelpsutstyr gjennom et stort antall forhandlere, samt beredskapsløsninger i det internasjonale nødhjelpsmarkedet. Mediq Norge AS er en betydelig leverandør av utstyr til det norske Forsvaret og har vært sentral i oppbyggingen av de medisinske løsningene Forsvaret i dag bruker i internasjonale operasjoner.

Vår ledestjerne er at vi sammen skal være best i å møte våre kunders behov. Ved å bygge våre egne merker gir vi våre kunder flere og bedre alternativer. Vi legger betydelig vekt på å forenkle flyten av produkter, tjenester og informasjon til markedet. Våre integrerte IT- og logistikkløsninger gir store effektiviseringsgevinster. Disse elementene samlet, i tillegg til fokus på kvalitet og kompetanseutvikling, gjør at vi kan tilby våre kunder kostnadseffektive og verdiøkende tjenester.

Mediq er et internasjonalt firma som finnes i 13 land, og har en ledende posisjon som leverandør av medisinsk utstyr og tjenester. Vårt hovedkontor ligger i Utrecht, Nederland. Selskapet ble stiftet i 1899 og har ca. 3000 ansatte globalt. I Norge er vi i overkant av 90 medarbeidere. Mediq har siden februar 2013 vært eid av det amerikanske private equity selskapet Advent International. 

I 2019 kjøpte Mediq opp Puls AS, et tidligere datterselskap av Handicare. Puls er en ledende distributør av tredjeparts medisinske forbruksvarer og kapitalvarer i Norge og Danmark. Sammen med Puls styrker Mediq sin posisjon som en europeisk markedsleder innen levering av medisinsk utstyr og omsorgsløsninger til pasienter på tvers av helsevesenet. 

I 2021 utvidet Mediq på nordisk nivå gjennom oppkjøpet av finske UpViser Oy og dets datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge og Estland. UpViser er en ledende leverandør av kirurgiske produkter og endoterapiprodukter som fokuserer på gastroenterologi, gynekologi, plastisk kirurgi og urologi. Oppkjøpet av UpViser er et viktig skritt i Mediqs strategi om å være den ledende europeiske aktøren innen enhetsledede sykehusløsninger.

Hender som holder rundt en hjerteformet plante

Vårt samfunnsansvar

Vi ønsker å bidra til god livskvalitet og et bærekraftig samfunn - også for generasjonene etter oss. Ved å ha et kontinuerlig fokus på bedriftens samfunnsansvar tar vi i størst mulig grad hensyn til påvirkningen vår virksomhet har på både ansatte, miljø og samfunn. Vår samfunnsansvar-strategi understøttes av fem grunnpilarer som har som mål å gi en positiv innvirkning på våre medarbeidere og på miljøet.

Damer som snakker sammen på kontoret

Kontaktinformasjon ledergruppe

Her finner du kontaktinformasjon til Mediqs ledergruppe.

Our values

Caring heart

We are a company of people with a passion for healthcare. People who dedicate themselves with heart and soul to others. How can we positively influence the quality of life with a disease or disorder? That is what always concerns us.

Customer drive

Our products and services impact the quality of life of millions of people. In everything we do, we see if it can be done better. We are also always looking for new ways to keep healthcare affordable without sacrificing quality. For the patient, the healthcare professional and the health insurer.

Champion spirit

We say what we do and do what we say. Together, because that way we can achieve more. Pushing boundaries and achieving even better results. For us, drive, integrity and respect are natural aspects of building a winning team.

Mann som smiler og ser på datamaskinen

Nyheter

Her finner du nyheter og annen aktuell informasjon.

Smilende dame med hodetelefoner sitter foran datamaskinen
eLearning

Videoer og manualer

Se våre instruksjonsvideoer og manualer innen kategoriene førstehjelp, brannskader og sår, desinfeksjon og smittevern, instrumenter og tilbehør, samt Mediq nettbutikk.

Besøksadresse

Mediq Norge AS
Brynsveien 14
0667 Oslo

Postadresse

Mediq Norge AS
Postboks 6608 Etterstad
0607 Oslo

Organisasjonsnr.

981 080 262

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok