militær på fjell

Vi er stolt leverandør til DSB, Politiet og Forsvaret

Den faglige seriøsiteten er nok den viktigste grunnen til at vi har blitt foretrukket leverandør til Forsvaret siden 2005, en oppdragsgiver som stiller høye krav til kvalitet, kompetanse, kundeservice og et bredt utvalg i produkter.

Beredskap

Mediq har i tillegg til medisinsk utstyr levert og satt sammen det meste av innholdet til både container- og teltbaserte feltsykehus som ble bygget og levert i perioden 2005-2011.

I dag har vi totalt 11 kontrakter på medisinsk utstyr og sanitetsmateriell med det norske Forsvaret. Vi leverer et bredt sortiment som innefatter alt fra hygieneprodukter til inventar, emballasje, pre-hospitale produkter, øving- og undervisningsmateriell. Totalt er det kontraktsfestet mer enn 900 forskjellige varer over disse avtalene.

• Bredt sortiment
• Skreddersydde kit
• Høy kvalitet og kompetanse


Mediq er også samarbeidspartner og leverandør til norsk politi gjennom avtalene med Forsvaret. I de fleste av politiets kjøretøy vil man finne et stort utvalg produkter levert av Mediq. Vi leverer, i tillegg til pre-hospitalt forbruksmateriell, også ferdige kit som enkeltmannssatser og større sanitetssekker.

Siden 2014 har Mediq levert sett og satser til de 20 sivilforsvarsdistriktene. Dette omfatter alt av førstehjelpsmateriell for Sivilforsvarets avdelinger. Vi kan med stolthet si at vi har sammenstilt og levert en svært omfattende medisinsk sats til DSB sine internasjonale kapasiteter, Norwegian Emergency Medical Team (NOR EMT) og Norwegian Support Team (NST). I 2014/2015 hadde Mediq en omfattende leveranse av sanitetsmateriell og medisinsk utstyr til NST. Materiellet ble brukt av NST og Helsedirektoratet for å bekjempe Ebola-utbruddet i Sierra Leone.  

Global aktør

Mediq har helt siden 80-tallet vært en global aktør i det humanitære beredskapsmarkedet. Vi har levert medisinsk forbruksmateriell til krig- og katastrofeområder over hele verden bl.a. til FN- og Røde Kors-organisasjonene, Leger uten grenser og andre ikke-statlige organisasjoner.

Vi jobber også tett med norske myndigheter. Sammen med DSB og Helsedirektoratet har vi levert den WHO- og EU-sertifiserte NOR EMT. Denne feltleveransen har vekket internasjonal oppsikt for gode løsninger og drift i felt. NOR EMT er også en del av EUs internasjonale responskapasitet. Mediq er stolt over sitt faglige bidrag, og for å ha blitt valgt som ansvarlig leverandør av den medisinske modulen.
X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok