Leverandør av produkter og tjenester til kommunehelsetjenesten

Mediq Norge er en av Norges største leverandører av medisinsk forbruksmateriell og medisinsk-teknisk utstyr. Vi bidrar til at norsk helsevesen er rustet og klar til å møte nåtidens og fremtidens behov og utfordringer. 

  • Over 10 000 produkter i sortimentet.

  • Vi har god kunnskap om våre produkter og produktgrupper, og kan gi råd og veiledning.

  • Bestill før kl. 12:00 og få varene levert dagen etter.

Kommunehelsetjenesten

Mediq Norge er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og medisinsk-teknisk utstyr, med over 10 000 produkter i vårt produktsortiment. Dette gjør at vi kan tilby produkter og løsninger som kommunenes helse- og omsorgstjeneste har behov for, slik at de i størst mulig grad kan være rustet og klare til å møte nåtidens og fremtidens utfordringer. Ved siden av å levere produkter og tjenester, arbeider vi kontinuerlig med å finne bedre og mer effektive løsninger som sikrer våre kunder en enklere hverdag, og pasientene en forbedret livskvalitet. 

Våre medarbeidere har god kunnskap om våre produkter og produktområder, som sår, inkontinens, urologi, kompresjon og smittevern. Vi bistår gjerne ved å gi råd og veiledning, for å sikre den mest effektive og trygge behandlingen av pasienter og brukere – både med hensyn til økonomi, tid og kvalitet.