IAMQC programvare

Det finnes flere ulike løsninger for å dokumetere kvalitetsregimet på laboratoriet. Både instrumentspesifikk, leverandørspesifikke og egne løsninger er brukt på norske laboratorier. Også Technopath Clinical Diagnostics leverer mellomvareløsninger som er beregnet på dokumentasjon på laboratoriets kvalitetskontrollregime.

Mellomvareløsningene som leveres av Technopath Clinical Diagnostics leverer for administrasjon og overvåkning av kvalitetskontrollene, kan tilpasses laboratoriets behov. Det finnes ulike moduler, og laboratoriet kan finne det systemet som dekker behovet.

IAMQC Peer software

IAMQC Peer

Peer er en innovativ, real-time sammenliknings-software. Det er et web-basert system som gir laboratoriet mulighet til å sammenlikne seg med andre laboratorier som benytter samme kontroll, samme lot, samme instrument og samme analytt.
IAMQC Daily software

IAMQC Daily

Daily er spesielt beregnet for laboratorier som benytter Westegaard’s regler eller egne QC-regler og passer til både kvantitative og kvalitative kontroller. Resultatene plottes inn i Levey Jennings-diagrammer og gir sluttbrukeren detaljerte og tilpassede rapporter. 
IAMQC Expert software

IAMQC Expert

Expert gir laboratoriet i stor grad frihet til å kunne tilpasse softwaren til egne QC-regler, grenser, presisjon og nøyaktighet, og til å lage tilpassede grafer, diagrammer og tabeller.
IAMQC-Transfere

IAMQC Transfere

Transfere er en tilkoblingsenhet som gir laboratoriet mulighet til å koble til sykehusets LIS-system.
X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok