Mikroskop

In vitro diagnostiske instrumentløsninger innen urinautomatisering fra 77 Elektronika

Mediq Norge AS er eksklusiv leverandør av utstyr fra produsenten 77 Elektronika. Firmaet utvikler, produserer og leverer in vitro diagnostiske instrumentløsninger innen urinautomatisering. De leverer instrumenter av ulike størrelser fra små, håndholdte urinstix-instrumenter og opp til den store LabUMat 2, samt helautomatisert urinmikroskopering for urinsediment-analyser i instrumentet UriSed 3 PRO. 77 Elektronika benytter den patenterte UriSed® teknologien for automatisering av mikroskopering. 

Totalautomasjon

Automatisert urinmikroskopering for urinsediment-analyser og strimmeltest oppnås ved den helautomatiserte modulbaserte patenterte UriSed® teknologien fra produsenten 77 Elektronika som Mediq Norge er distributør for i det nordiske markedet. Den kyvettebaserte teknologien er CE-IVD godkjent og vel dokumentert siden den kom på markedet i 2007. Automatisert mikroskopering og urinstixing med tolkning er ressursbesparende og sikrer standardiserte og sporbare pasientresultater. Urinsedimentinstrumentet UriSed3Pro er unikt i markedet ved sin kombinasjon av lysfelt og fasekontrast som gir meget høy sensitivitet og spesifisitet. Løsningen inneholder automatisk tolkningsprogram med høy kvalitets bildeprosessering og lagring av alle resultater og bilder.  Urinsed instrumenter
  • Kapasitet: 130 prøver/time for urinsediment og 250 prøver per time for urinstix
  • Instrumenter for urinsediment og strimmeltest; enkeltstående eller sammenkoblet
  • Patentert UriSed teknologi fra 77 Elektronika
  • Mikroskopering av urinsedimenter ved både lysfelt og fasekontrast gir unik klarhet
  • Bildetolkning ved Auto Image Evaluation Module – høy-kvalitets bilde-prosessering
  • Automatisert QC analyse og vedlikehold
  • Positiv prøveidentifikasjon og bi-direksjonal LIS-oppkobling

Se utfyllende informasjon her

Urinsediment/mikroskopering

UriSed 3 Pro

UriSed 3 Pro

UriSed 3 Pro er en helautomatisk urinsediment analysator med et revolusjonært nytt optisk system som kombinerer lysfelt og fasekontrast mikroskopering for å oppnå høy sensitivitet. Teknologien gir en unik avansert metode for visualisering og deteksjon av partikler og elementer i urinprøver. Ved å automatisere gullstandard-metoden for sedimentanalysering økes reproduserbarhet, effektiviserer prøveflyt og reduserer analysetiden.

UriSed Mini

UriSed Mini

UriSed Mini er et effektivt urinsediment instrument for mindre laboratorier, klinikker og andre medisinske avdelinger. Instrumentet benytter den tradisjonelle gulllstandard-metoden for mikroskopering samtidig som tidsforbruk og operatøravhengighet reduseres til et minimum. 

Teststrimler

LabUReader Plus 2

LabUReader Plus 2

LabUReader Plus 2 er designet for avlesing og evaluering av Labstrip U11 Plus urinstrimler med 10 analyseparametre. Instrumentet gir utmerket nøyaktighet, meget brukervennlig via farge-touchskjerm, kontinuerlig påsetting av prøver og rask prosessering av teststrimler, intelligent data management, høy grad av fleksibilitet og IT-oppkobling sammen med en rekke sikkerhets og kvalitetskontrollfunksjoner. Instrumentløsningen har høy kapasitet og er en meget effektiv løsning for sykehusavdelinger og laboratorier.

DocUReader 2 Pro

DocUReader 2 Pro

DocUReader 2 Pro er eEt ideelt valg for pasientnær testing av urinprøver. Det kompakte designet på denne benk modellen tilbyr et bredt antall egenskaper kombinert med en høy grad av fleksibilitet. Systemet gir utmerket nøyaktighet, brukervennlighet, IT oppkobling sammen med en rekke sikkerhets og kvalitetskontrollfunksjoner. Det benyttes LabStrip U11 Plus urinstrimler med 10 analyseparametre. 

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok