Blodgass skjema

GEM Premier™ 5000 - markedets eneste vedlikeholdsfrie blodgassinstrument

Mediq Norge leverer blodgassinstrumenter fra Instrumentation Laboratory (IL), som siden 1959 har vært en pionèr innen innovative blodgassløsninger. GEM Premier™ 5000 er markedets eneste vedlikeholdsfrie blodgassinstrument som gjennom real time kvalitetsovervåking øker pasientsikkerheten. Real Time iQM2 Patient Safety gir en sikker og kontinuerlig kvalitetskontroll av pasientprøven, som gjennom patentert teknologi øker sikkerheten hos den enkelte pasient. Denne løsningen er unik for GEM Premier. 

Blodgassinstrumenter

GEM Premier™ 5000

GEM Premier™ 5000 er et vedlikeholdsfritt, helautomatisert,kassettbasert blodgassinstrument for måling av blodgass i fullblod. Den nyeste generasjon intelligent Quality Management (iQM®2) gir en kontinuerlig kvalitetsovervåking, både før under og etter prøveanalyseringen som sammen med den nye IntraSpectTM-teknologien sørger for at korrekte resultater rapporteres. IntraSpect™ overvåker kvaliteten på prøven, og potensielle utfordringer i prøven blir raskt oppdaget og korrigert for. Sammen med iQMTM sikres en bedre pasientbehandling.

Følgende målte parametere finnes: 
pO2, pCO2, pH, HCT, Na+, K+, Cl-, iCa2+, 
laktat, glukose, tHb, O2Hb, COHb, MetHb, HHb, sO2 og tbili.

Les mer her

Varenummer: 24019255
Beskrivelse: Analyzer, GEM PREMIER 500

GEM Premier™ 3500

GEM Premier™ 3500 er et vedlikeholdsfritt, kassettbasert blodgassinstrument for måling av blodgass fullblod. Intelligent Quality Management (iQM®) gir en kontinuerlig kvalitetsovervåking både før, under og etter prøveanalyseringen. iQM® automatisk oppdager, korrigerer og dokumenterer utfordringer i pasientprøver, noe som sikrer kvaliteten på pasientresultatene – for bedre pasientbehandling.

Instrumentet passer både på mindre laboratorier og distriktsmedisinske sentre.

Følgende målte parametere finnes: 
pO2, pCO2, pH, HCT, Na+, K+, iCa2+, laktat og glukose.

Les mer her

Varenummer: 26000000
Beskrivelse: GEM PREMIER 3500 Instrument 110/220V

GEMweb® Plus mellomvareløsning

GEMweb® Plus er mellomvareløsningen for GEM Premier™-instrumentene. Den er en web-basert løsning, som gir brukeren mulighet til å ha en fullstendig oversikt over status på alle instrumentene som er tilkoblet til enhver tid, og som kan dokumentere sporbarheten i alt som gjøres på instrumentet. GEMweb Plus forenkler det administrative arbeidet.

 • Tilgjengelig via internett
 • Dokumentasjon og rapporter enkelt tilgjengelig
 • Gir en rask oversikt over status på alle instrumenter som til enhver tid er tilkoblet
 • Sporbarhet
 • Sertifisering for alle brukerne
 • Alle mulighetene som GEMweb Plus gir, gjør mellomvareløsningen uunnværlig der instrumentene er plassert på ulike lokalisasjoner.
Les mer her

Kassetter/reagenser

GEM Premier™ 5000 cartridge

Alt du trenger til GEM Premier™ 5000 finnes i en kassett. Både reagenser, kontroller, prøvenål, slanger, waste og valideringsreagens finnes i kassetten, og alt byttes samtidig. Dette gir et vedlikeholdsfritt instrument med enkel logistikk over forbruksvarer.

Kassettene skal oppbevares i romtemperatur.
Kassettene leveres i ulike størrelser, og holdbarheten på instrumentet er 31 dager med unntak av 600 testers-kassetten som er holdbar i 21 dager.

Følgende størrelser er tilgjengelig:
75 tester *), 150 tester, 300 tester, 450 tester og 600 tester
*) På forespørsel

Følgende analyttkombinasjon finnes:
 • pO2, pCO2, pH, Hct, Na+, K +, Cl-, Ca2+, glukose, laktat, Hb, MetHb, COHb, Hhb, sO2, tbili
 • pO2, pCO2, pH, Hct, Na+, K +, Cl-, Ca2+, glukose, laktat, Hb, MetHb, COHb, Hhb, sO2

GEM Premier™ 3500 cartridge

Alt du trenger til GEM Premier™ 3500 finnes i en kassett, både reagenser, kontroller, prøvenål, slanger og waste. Når kassetten byttes, byttes alt også slitedeler. Dette gir et vedlikeholdsfritt instrument med enkel logistikk over forbruksvarer.

Kassettene skal oppbevares i romtemperatur.
Kassettene leveres i ulike størrelser, og holdbarheten på instrumentet er 30 dager med unntak av 600 testers-kassetten som er holdbar i 21 dager.

Følgende størrelser er tilgjengelig:
35 tester, 75 tester, 150 tester, 300 tester, 450 tester og 600 tester

Følgende analyttkombinasjon finnes:
 • pO2, pCO2, pH, Hct, *)
 • pO2, pCO2, pH, Hct, Na+, K +, Ca2+
 • pO2, pCO2, pH, Hct, Na+, K +, Ca2+, glukose, laktat

*) kun 35 tester


Kassetten til GEM Premier™ 3500 valideres med egne valideringsreagenser (CVP – Calibration Validation Product), CVP1-4, som benyttes en gang når en ny kassett settes i instrumentet.
CVP leveres enten som en multipack eller enkeltvis, avhengig av behov.

 


GEM 5000 kassett

 

 

 

 

GEM 3500 kassett


GEM CVP

Kontaktperson blodgass

Line Grefslie

Line Cecilie Grefslie

Produktspesialist

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok