Autoimmunitet

Antistoffer i immunsystemet

Autoimmunitet

Mediq Norge AS er leverandør av løsninger innenfor autoimmun diagnostikk fra Inova Diagnostics, Werfen Group til det norske markedet. Løsningene inkluderer systemer og reagenser fra Inova Diagnostics, som siden 1987 har utviklet nye biomarkører med høy spesifisitet og sensitivitet innen autoimmun diagnostikk. Inova Diagnostics dekker et bredt spekter av produkter med bruk av ulike teknologier som immunfluorescens (IFA, ELISA og kjemiluminescens (CIA). 

  • Produktsjef Lejla Ljevo

  • lejla.ljevo@mediq.com

  • 476 88 563

Instrumentløsninger innen autoimmunitet

Integrert lab fra Mediq Norge as/Inova Diagnostics

Integrert lab

BIO-FLASH

Instrument for immunologiske tester som tilbyr full automatisering og leverer enestående nøyaktighet og effektivitet. Avansert brukervennlig analyseteknologi komplementert med ende-til-ende automatisering, forbedrer enkelhet og gjennomstrømming med kompromissløse resultater.

Bioflash

NOVA View

Et helautomatisert immunfluorescens mikroskop for avlesning av slides fremstilt med indirekte immunfluorescensteknikk. I kombinasjon med intelligent digital bildesystem foretas det automatisk avlesning og arkivering av IFA bilder. For å sikre komplett automasjon på laboratoriet kan AUTOLoader fra Inova Diagnostics integreres for å øke avlesningskapasiteten til NOVA View.  

Novaview

Quanta Link

Er en mellomvare spesielt tilpasset for autoimmunitet som samler resultatene i et enhetlig grensesnitt for effektiv og komplett vurdering. Softwaren gir standardisering, objektiv vurdering samt optimaliserer kvalitetsovervåking. QUANTA Link opererer via én oppkobling til LIS.

QUANTA Lyser familie

Automatiserte og effektive instrumenter for EIA- og IFA –behandling i ulike konfigurasjoner.

Klikk her for ytterligere informasjon

Reagenser innen autoimmunitet

QUANTA Flash produktfamilien er høykvalitetsprodukter som bruker kjemiluminescensteknologi for presis kvantifisering med et bredt analytisk måleområde og er designet for bruk på BIO-FLASH instrumentet.

Analysemenyen på BIO-FLASH inkluderer inflammatorisk tarmsykdom IBD, revmatoid artritt (RA), antifosfolipidsyndrom (APS), bindevevssykdom (CTD), cøliaki, vaskulitter og leversykdom.

QUANTA Lite EIA produktfamilien er designet for semikvantitativ deteksjon av autoantistoffer i humant serum for en rekke autoimmune sykdommer. Unike markører som PS/PT, CCP3.1 og HMGCR hjelper klinikere til å identifisere høyrisikopasienter og forbedre pasientbehandling.

Analysemenyen på QUANTA Lite EIA produkter inkluderer inflammatorisk tarmsykdom IBD, revmatoid artritt (RA), antifosfolipidsyndrom (APS), bindevevssykdom (CTD), cøliaki, vaskulitter og leversykdom.

NOVA Lite IFA produktfamilien er designet for screening og semikvantitativ deteksjon av antistoffer i humant serum. NOVA Lite IFA reagenser er egnet for både manuelt og automatisert bruk. De brukes sammen med NOVA View helautomatisert IFA mikroskop. NOVA Lite IFA slides er merket med strekkoder som sikrer unik identifikasjon. Nova slides Les mer her

Kontakt oss gjerne for utfyllende informasjon om autoimmunitet.
Kontaktperson autoimmunitet

Lejla Ljevo

Lejla Ljevo

Produktsjef

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok