Sårbehandling

lege legger kompress på brannskadet hånd

Sår- og vakuumbehandling

Mediq Norge AS er en av Norges største leverandører på medisinsk forbruksmateriell til offentlige og private sykehus. Mediq spiller en viktig rolle i helsesektoren og er en pålitelig partner for helsepersonell og pasienter på sykehus. Våre medarbeidere har spesialkompetanse innen alle våre produktområder slik som sår, ernæring, inkontinens, urologi, kompresjon og smittevern. Som ledende bedrift innen sektoren, søker Mediq kontinuerlig etter å utvikle nye løsninger, både innen egne kvalitetsmerker og med utvalgte samarbeidspartnere. Vårt mål er å levere den beste tjenesten med hensyn til behandlinger, pleieprosesser og logistikk.

Sår krever kunnskap og kompetanse

Sårbehandling er et omfattende fagfelt som krever kunnskap og kompetanse. Det er ikke uten grunn at det i Norge er en egen videreutdannelse i pleie og behandling av ikke-helende (kroniske) sår. Flere av våre medarbeidere i Mediq Norge har denne videreutdannelsen, i tillegg til flere spesialister på sår med både helsefaglig bakgrunn og klinisk erfaring. Vi er stolte av å kunne bidra med råd og veiledning, kurs og opplæring og valg av riktig produkt og løsninger til våre kunder.

Mediq har et stort, bredt og innovativt produktsortiment for alle typer sår

Har du problemer med å finne frem i jungelen av produkter til sårbehandling? Da kan det være til god hjelp å bruke vår produktguide som gir en oversikt over bandasjer og hva som kan brukes til hvilken indikasjon.
Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med en bestemt medarbeider, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf. 67 02 43 00. Våre åpningstid 8-16 mandag-fredag.

Mediq Norge - en samarbeidspartner for produkt- og kunnskapsformidling innen sårbehandling

Et av de overordnede og viktigste målene for moderne sårbehandling er å behandle årsaken til sårutviklingen, da selve såret er et symptom. Underliggende årsaker må identifiseres for å lykkes i behandlingen Det er dermed viktig å stille korrekt diagnose (lege). Dette er et av de overordnede målene med sårbehandling som Mediq Norge er pådrivere av å formidle i samarbeid med våre kunder.

Fremtidige utfordringer - sår i lys av et helseøkonomisk perspektiv

Sårbehandling begynner å bli sett på som et eget medisinsk spesialfelt en del steder i verden under betegnelsen vulnologi. Det er imidlertid ikke anerkjent av det akademiske establishment. Interessen omkring sårbehandling blant helsepersonell øker og videreutdannelse innen fagfeltet er allerede godt etablert. Sårbehandling er et omfattende fagfelt som krever kunnskap og kompetanse. Mediq Norge holder kurs og undervisning innen ulike typer sår og sårbehandling. Ernæring og kompresjonsbehandling er også sentrale emner vi underviser i.

Vi tilbyr også e-læringskurs som gir innføring i både grunnleggende og avansert sårbehandling.

For produktutvalg se vår nettbutikk b2b.mediqnorge.no

Mediq Norge har et eksklusivt samarbeid med 3M innen vakuumbehandling av sår

I Norge er disse vakuumprodukter innen sårbehandling, best kjent under navnet KCI. KCI ble oppkjøpt av 3M høsten 2019.
Mediq Norge, Danmark, Finland og Sverige har inngått en eksklusiv distribusjonsavtale med 3M, hvor Mediq skal distribuere porteføljen av avanserte produkter for vakuum sårbehandling i de fire nordiske land.

Vakuumprodukter

  • V.A.C. ULTATM - flergangspumpe med skyllefunksjon
  • ACTIV.A.C.TM - bærbar flergangspumpe
  • ABTHERATM - for behandling av åpen buk
  • PREVENATM - postoperativ lukket innsnitts behandling
  • SNAPTM - mekanisk engangs vakuumpumpe
  • NANOVATM - mekanisk enpasients vakuumpumpe
  • CelluTomeTM - epidermishøster
  • Forbruksmateriell vakuumbehandling


Kontaktperson sårbehandling

Lars Tveit

Lars Stub Tveit

Salgssjef

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok