Medisinsk-teknisk utstyr

sykesøster pleier pasient i seng

Medisinsk-teknisk utstyr

Mediq leverer et bredt utvalg av medisinsk-teknisk utstyr til diagnostisering, behandling og oppfølging av pasienter. Vi har fokus på kvalitetsprodukter som skal være enkle, trygge og funksjonelle i bruk. Vi leverer varer til alle segment i Helse-Norge, og samarbeider med en rekke store aktører som leverer produkter av god kvalitet.

Blod-/Væskevarmere

Mediq leverer Blod- og Infusjons varmer BW 685 / BW 685 S fra Biegler. BW 685 / BW 685 S brukes til å varme opp infusjoner og transfusjoner for å minimere risikoen for hypotermi hos pasienten. Apparatene er pålitelig, enkle i bruk og kostnadseffektive.

Spirometri/lungefunksjonstester

Mediq er i Norge eksklusiv leverandør av produkter fra NDD Medical Technologies. NDD produserer fleksible, presise og gjennomprøvde løsninger til helsevesenet. Systemet er kalibreringsfritt, og oppleves enkle i bruk både av pasient og bruker. Apparatene fra NDD leveres i ulike utgaver, fra det bærbare spirometeret EasyOne ® Air, til den fullverdige lungefunksjonstesteren til EasyOne Pro ® Lab som ikke trenger "bodybox". 

Undersøkelsesmøbler

Mediq leverer et bredt sortiment av medisinsk møblement, som undersøkelsesbenker og prøvetakningsstoler. Vårt sortiment er funksjonelt og av god kvalitet, med ulike tilvalg, farger og mulighet for egne tilpasninger.

Kontaktperson medisinsk-teknisk utstyr

Lars Tveit

Lars Stub Tveit

Salgssjef