NorAid Førstehjelp

Historien om NorAid

Førstehjelp siden 1998

Forløperen til dagens NorAid-sortiment ble etablert i 1998 da Mediq Norge startet å levere nødhjelpsutstyr til utviklingsland gjennom blant annet varemerket NORHOSP. Dette la grunnlaget for utviklingen av NorAid Førstehjelp, som ble en umiddelbar suksess i Norge.

Våren 1999 inngikk Mediq Norge avtale med Würth AS og Røde Kors om å produsere førstehjelpsutstyr med egen logo (private label). Gjennom årene har flere selskaper valgt å inngå avtale med Mediq Norge om egen logo på førstehjelpskofferter.

På bakgrunn av NorAids salgssuksess ble det etterhvert søkt etter forhandlere for videresalg av NorAid-produkter. Mediq Norge er i dag stolte av å ha et nettverk med rundt 100 aktive forhandlere rundt omkring i Norge.

I dag er NorAid en solid aktør i det norske førstehjelpsmarkedet med et bredt utvalg førstehjelpsprodukter og kit. Merket har en sterk posisjon i markedet og representerer høy kvalitet, sikret gjennom nøye utvalgte produkter. Vår visjon er å bistå både den skadede og den personen som behandler den skadede, ved hjelp av veiledning og utstyr. Med NorAid har du alltid et bredt utvalg førstehjelpsprodukter tilgjengelig av god kvalitet, slik at du kan være mest mulig forberedt dersom en skade skulle oppstå.