Vi har fagkunnskapen som gir deg trygghet

Mediq har over 100 års erfaring med medisinsk utstyr og hjelpemidler. Vi er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell med et bredt utvalg av produkter innen fagområdene inkontinens, stomi, kateter, ernæring, sårbehandling og kompresjon. Når du handler hos oss sørger vi for at du får de produktene på blå resept som du trenger.

Som kunde av Mediq skal du være trygg på at du blir godt ivaretatt og forstått. Derfor står helsepersonell med spisskompetanse innen sine fagområder klare til å svare på dine spørsmål. Vi kan bistå deg med valg av produkter ut ifra dine behov, samt gi råd og veiledning dersom du opplever problemstillinger eller utfordringer knyttet til utstyr. Vi er alltid glade for å svare på dine spørsmål.

Ved å være kunde hos oss får du:

  • Støtte av helsepersonell med faglig sterk kompetanse
  • Mulighet for fast levering av dine produkter
  • Vi kan kontakte legen din for å fornye resepten
  • Hjemmebesøk ved behov (for veiledning og tilpasning av utstyr)
  • Gratis levering* rett hjem til deg (*ved bestilling over kr. 750)

Ønsker du å bli kunde hos oss? Har du spørsmål eller behov for veiledning? Ta kontakt med vår kundeservice eller våre produktspesialister.

Er du allerede registrert kunde? - Send inn din bestilling her

Vi er her for deg!

Fast levering

Ønsker du forutsigbarhet og mindre administrasjon knyttet til dine leveranser?

Vi tilbyr fast levering for deg som ønsker forutsigbarhet og en enklere hverdag. Fast levering innebærer at du velger ønsket produkt og mengde, samt dato for gratis hjemkjøring. Denne tjenesten kan enkelt stoppes, fryses eller endres ved behov. Ta kontakt med vår kundeservice for å opprette fast levering.

Våre produktspesialister

Nancy Kvisler

Hjelpepleier/produktspesialist

Maja Griffiths

Maja Griffiths

Sykepleier/produktspesialist

Stine Thorvaldsen

Stine Thorvaldsen

Palliativ sykepleier/produktspesialist

Råd og tips

Opplever du sår hud som følge av inkontinens eller stomi? Eller ønsker du å lese om hvordan god ernæring kan bidra til god helse? Her finner du råd og tips innen områdene ernæring, stomi, inkontinens, kateter, kompresjon og sår. 

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok