rescue team helping sick boy

Mediq deltar i dugnaden

Sammen redder vi liv er en nasjonal dugnad som er initiert av Helse- og omsorgsdepartementet. Vi i Mediq Norge er meget stolte av å være en del av prosjektet.

  • Er du en av organisasjonene som har blitt tildelt midler via dugnaden?

    Klikk under for å bestille din Lifeline View

Sammen redder vi liv

Mediq og Defibtech skal levere hjertestartere til Norges største førstehjelpsdugnad.

Sammen redder vi liv er en nasjonal dugnad som er initiert av Helse- og omsorgsdepartementet, og som koordineres av Helsedirektoratet.

Formålet med dugnaden er å øke overlevelsen og redusere varige funksjonstap ved hjertestans og andre tidskritiske akuttmedisinske tilstander utenfor sykehus (som hjerneslag, hjerteinfarkt og alvorlige skader).

For å oppnå dette har helsemyndighetene invitert til en dugnad der offentlige, private og frivillige organisasjoner kan delta. Det er startet opp eller planlagt flere delprosjekter, bl.a. førstehjelpsopplæring i skoler, til eldre, til minoriteter, ulike tekniske hjelpemidler som bl.a. apper, forbedringer i 113-sentraler, oppfølging av førstehjelpere, innkjøp av ulike typer førstehjelpsutstyr som blant annet HLR dukker, akuttsekker og hjertestartere osv.

Gjensidigestiftelsen er største bidragsyter til førstehjelpsdugnaden og har inngått utstyrsavtaler med flere leverandører. To av disse leverandørene er Defibtech sine distributører i Norge, Mediq Norge og Vertikal Helseassistanse LHL som skal bidra med hjertestarteren Lifeline View. Inventura AS har bistått i prosessen med kvalitetssikring og kontraktsinngåelser.

Vi i Mediq Norge er meget stolte av å være en del av dugnaden, og gleder oss til å være en del av prosjektet i de kommende årene.
X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Det er ok