Klinion, Absorin og Curion.

Våre egne varemerker

Mediq har over 30 års erfaring innen produktutvikling og salg av egne varemerker. Vi har alltid pasienten i fokus når vi utvikler og lanserer nye produkter, og vi har i dag flere tusen artikler innen områdene sårpleie, urologi og inkontinens, samt hygiene og smittevern. Vi står bak varemerkene Klinion, Curion og Absorin. 

Klinion

I over 100 år har Klinion vært en viktig bidragsyter ved behandling og pleie i helsesektoren. Utvalget av Klinion-produkter spenner fra sårpleie og personlig beskyttelse til personlig pleie og diabetesbehandling.

Curion

Curion er et pålitelig varemerke innen urindrenering, og tilbyr et bredt og rimelig utvalg. Produktene gir stor grad av brukerkomfort og diskresjon, og bidrar til at mennesker kan leve et normalt og aktivt dagligliv. Curion er kompatibel med de fleste andre merker.

Absorin

Som et av de mest pålitelige merkene innen absorberende kontinenspleie i flere tiår, hjelper Absorin med å håndtere alle typer og grader av urininkontinens. Absorin absorberende produkter har en behagelig passform og gir bevegelsesfrihet.