Møbler og inventar

Fokusprodukter

Møbler og inventar

Bredt utvalg av møbler og inventar

Visste du at Mediq har et bredt utvalg av møbler og inventar? Vi kan tilby alt fra undersøkelsesbenker og stoler til trillebord og lamper. Se et utvalg av våre gynstoler og prøvetakingsstoler lenger ned på denne siden. Øvrige produkter finner du i nettbutikken vår.

Gynstoler og prøvetakingsstoler

Våre gynstoler og prøvetakingsstoler er bygget opp av moduler, noe som gir mange valgmuligheter og funksjoner. For informasjon om produktene og priser, ta kontakt med produktsjef Fredrik Kviljo, eller vår kundeservice.

Fredrik Kviljo

Fredrik Kviljo

Produktsjef

Graciella gynstol/undersøkelsesbenk

Graciella gynstol fra produsenten Linet er en plassbesparende, elektrisk regulerbar stol beregnet på gynekologiske undersøkelse. Stolen er ergonomisk utformet med god korsryggstøtte og god, avslappende plassering av føttene, enten i fotstøttene eller i benholderne (Gøppels). Stolen gir også en god arbeidsstilling for behandleren, da stolen kan høydereguleres og setet vinkles ved hjelp av fotkontroller. Stolen kan også settes raskt i sjokkleie ved hjelp av en enkelt knapp på håndkontrollen dersom det er nødvendig. Stolen har meget god hygienekontroll med glatte, rene flater og trekk som tåler desinfeksjon samt plass til en stor papirrull bak på ryggen. Stolen har også transporthjul som tillatter flytting for renhold mm. Stolen leveres med valgfrie benholdere; enten standard benholdere som gi meget god støtte for føttene eller de tradisjonelle Gøppel benholderne.

Gracie gynekologisk undersøkelsesstol

Gracie gynekologisk undersøkelsesstol fra produsenten Linet er en ny, moderne stol som fyller flere funksjoner ved at den kan legges helt flat slik at man kan utføre gynekologisk undersøkelse og ultralyd i samme stol. Den kan høydereguleres fra 50 til 100 cm, slik at undersøkeren sitter bekvemt og ergonomisk riktig. Den har  benstøtter som reguleres i horisontal- og vertikalplanet med en enkel håndbevegelse, og hele stolen kan reguleres med fotpedaler innebygget i stolen eller som fjernkontroll. Det kan pre-programmeres 3 innstillinger: inn-/utstigning-, undersøkelse- og ultralydposisjon for efffektiv arbeidsprosess. Stolen reguleres ved hjelp av håndkontrollen, fotplaten i stolens base og  med det trådløste fotbrettet. Stolen har sjokkleie og innebygget batteri back-up.

Gracie leveres med 2 forskjellige fot/beinholdere: standard fotstøtter som gir god, anatomisk posisjon  og de tradisjonelle Göppel beinholderne. Fotstøttene er avtakbare for lett inn- og utstigning. Gracie gynstol kan leveres med en rekke tilleggsutstyr.

Gracie kan leveres med integrert, full HD kolposkop som parkeres under stolen når det ikke er i bruk. Skjermen er 21" og kan plasseres på høyre eller venstre side. Bilder og video kan sende trådløst til ekstern PC. Stolen kan også leveres med uttak for ultralyd slik at det også kan vises på skjermen.

Prøvetakingsstol LD9350

Prøvetakingsstolen LD9350 fra produsenten Vegoria er basert på et velprøvd konsept når det gjelder konstruksjon og komfort for både blodgivere og innsamlingspersonell. Stolen er elektrisk drevet og styres med fotkontroller, en på hver side av stolen og med håndkontroller. Dette gir blod- og plasmagiveren mulighet til å stille inn den mest komfortable posisjonen under innsamlingen. Den samme glidebryteren brukes til å angi sjokkmodus. Armlenet har en unik kulearmkonstruksjon og kan enkelt finjusteres.

Provica prøvetakingsstol

Provica prøvetakingsstol fra produsenten Vegoria er liten, ryddig og ergonomisk utformet for både pasient og personale. Høyden reguleres elektronisk, samt at den sammenleggbare ryggstøtten og bendelen beveger seg synkront. Med den valgfrie rotasjonen gjøres sykepleierens arbeid lettere da det ikke er nødvendig å bytte side ved prøvetaking i begge armer. Sammenfoldet til støtposisjon foldes rygg- og bendelen synkronisert via motor, regulert med integrerte fotpedaler på begge sider.