{{Message}}

Medisinsk teknisk utstyr

Mediq Norge leverer et bredt utvalg av medisinsk teknisk utstyr til diagnostisering, behandling og oppfølging av pasienter. Vi har fokus på kvalitetsprodukter som skal være enkle, trygge og funksjonelle i bruk. Vi leverer varer til alle segment i Helse-Norge, og samarbeider med en rekke store aktører som leverer produkter av god kvalitet.


Medisinsk utstyr 
- Blodtrykk/ puls 
- Termometer
- Saturasjonsmåler
- EKG
- Oto- / Oftalmoskop 
- Ultralyd 
Doppler til undersøkelser av fosterlyd og vaskulær utredning
Blæreskanner

Blod-/Væskevarmere
Mediq Norge leverer Blod- og Infusjons varmer BW 685 / BW 685 S fra Biegler. BW 685 / BW 685 S brukes til å varme opp infusjoner og transfusjoner for å minimere risikoen for hypotermi hos pasienten. Apparatene er pålitelig, enkle i bruk og kostnadseffektive. 

Spirometri
Mediq Norge er eksklusiv leverandør av produkter fra ndd i Norge. ndd produserer fleksible, presise og gjennomprøvde spirometriløsninger til helsevesenet. Systemet er kalibreringsfritt, og oppleves enkle i bruk både av pasient og bruker. Spirometri fra ndd leveres i ulike utgaver, fra bærbare EasyOneAir® til EasyOne Pro Lab ® som tester samtlige lungefunksjonstester.  

Undersøkelsesmøbler
Mediq Norge leverer et bredt sortiment av medisinsk møblement, som undersøkelsesbenker og prøvetakningsstoler. Vårt sortiment er funksjonelt og av god kvalitet, med ulike tilvalg, farger og mulighet for egne tilpasninger.