{{Message}}

Legekontor

Kontakt oss

Velg en leverandør av medisinsk utstyr til legekontoret som selv har klinisk erfaring

Mediq har eget helsepersonell, egne klinikker og daglig kontakt med pasienter. Det betyr at vi har unik førstehåndskunnskap om utstyret vi leverer. Da får dere på legekontoret en partner som forstår og kan helsefeltet.

Vi har vært en foretrukket leverandør til helsepersonell i over 100 år. Opprinnelig het vi Apotekenes Fællesindkjøp. Siden den gang har mer enn navnet forandret seg. Produktutvalget har blitt bredere, den helsefaglige erfaringen større og kundeservicenmer moderne og bedre. Allikevel er det nok all erfaringen og den faglige seriøsiteten som er den viktigste grunnen til at vi har blitt foretrukket leverandør til Forsvaret. De er en krevende oppdragsgiver med høye krav til kvalitet, service og kunnskap. Av legekontorene forventer vi å bli møtt med minst like høye krav. Derfor håper vi og ser fram til flere gode partnerskap i mange år framover også.

Fem grunner til å velge Mediq som leverandør av medisinsk utstyr

Markedets sterkeste priskonsept: Du og din bedrift sikres konkurransedyktige priser på de produktene dere bruker mest. Som totalkunde får du også rabatt på øvrig sortiment.

Basissortiment: Kontinuerlig tilpasning og utvikling av vårt basissortiment gjør at du som kunde er garantert gode priser, tilgjengelighet og kvalitet. Alt fra møbler, instrumenter til forbruksvarer og leketøy.

Kundeservice og rådgivning: 10 spesialiserte helsefagarbeidere er tilgjengelig for deg 7:30 til 16:30. 80% av alle samtaler besvares innen 20 sekunder. Din salgskonsulent og våre produktspesialister er tilgjengelig for sparring og rådgivning.

Kurs: Mediq tilbyr kurs med oppdatert og høyt faglig nivå. Se hele kurskalenderen nederst på denne siden. For mer info og påmelding ta kontakt med kundeservice.no@mediq.com.

Leveringssikkerhet: Basissortiment er alltid tilgjengelig. Disse blir levert innen 1-3 dager. Fritt levert*
*Gjelder ordre over 1200,-

VÅRE FAGOMRÅDER

LAB

Vi har en bred portefølje innen pasientnær analyse. Vi fører flere av de kjente merkene innenfor dette området. Vårt utvalg omfatter også et bredt utvalg av reagenser og tester.

INSTRUMENTER

Vi har et bredt utvalg av produkter relatert til kirurgiske inngrep og operasjoner f.eks. skalpeller, sakser, sårhaker pinsetter og arterieklemmer.

MEDISINTEKNISK UTSTYR

Vi tilbyr medisinteknisk utstyr fra blodtrykksmålere og termometere til EKG, ultralyd og overvåkningsmonitorer.

SMITTEVERN

Vi har et variert utvalg av hygiene- og smittevernprodukter til bruk av helsepersonell, brukere og pasienter.

MØBLER

Vi har alt du trenger av møbler til ditt legekontor – fra legebenker og skjermbrett til lamper, bord og stoler.

SÅR

Vi har et stort produktsortiment for alle typer sår, og våre sårsykepeleiere og produktspesialister er tilgjengelige for råd og veiledning.