Mosaiq app

MOSAIQ gjør hverdagen enklere

Dagens samfunn stiller stadig høyere krav til effektivitet og struktur, både på jobb og ellers i hverdagen. Vi i Mediq jobber kontinuerlig med å være i forkant i utviklingen av effektive løsninger innen kommunikasjon, varebestilling og vareleveranser. Nå tar vi varebestilling til et nytt nivå med lanseringen av MOSAIQ - markedets mest fleksible app for automatisk varebestilling og kontroll av lagerstatus.  


Mediqs nettbutikk bidrar til en enklere hverdag for ditt legekontor. Vi har gode løsninger for varebestilling og vareleveranser, og nå tar vi dette til et nytt nivå med lanseringen av MOSAIQ - markedets mest fleksible app for automatisk varebestilling og kontroll av lagerstatus. Uavhengig av antall ansatte på ditt legekontor vil det alltid være behov for et organisert og oversiktlig lager, samt en oppdatert lagerbeholdning. 

Gjennom appen kan du bestille produkter, utføre varetelling og sette minimum/maksimum varebeholdning på varer. I appen får du varsel om når lagerbeholdningen nærmer seg et minimum. Da kan du med to enkle tastetrykk bekrefte en ny bestilling og leveranse, noe som bidrar til at du slipper å administrere bestillinger via nettbutikken. Dette vil også gjøre at du slipper å telle varer manuelt.

Med automatisk varebestilling i appen kutter du som kunde både tid og kostnader. Vi hjelper deg i gang med opplæring og bruk av appen - dette er helt gratis. Ved interesse kan du registrere deg i skjemaet under. Vår produktansvarlig vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat, slik at vi kan klartlegge deres behov og hjelpe dere i gang med et enklere og bedre bestillingssystem gjennom bruk av appen.

 

Ja takk. Kontakt meg for nærmere informasjon om Mosaiq Appen

X

Mediqnorge.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler hjelper oss å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke våre nettsider, aksepterer du bruken av informasjonskapsler. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler.


Les mer
Jeg aksepterer